joi, 15 ianuarie 2015

Ofer Servicii Video / Foto Profesionale

Camera video /  foto este doar un accesoriu… pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unui material reuşit

   Davideanu Bogdan Nicolae  va ofera servicii video si/ sau foto la nunti, botezuri şi alte evenimente importante din viata dumneavoastra. Ca sa va convingeti de calitatea serviciilor oferite, va invit sa faceti un tur al acestei pagini personale cat si a web sitului pe care il administrez  Evenimentetulcea. Ma adresez în primul rând celor care apreciaza calitatea, spiritul artistic şi profesionalismul. Pentru mine, momentele de neuitat reprezinta o pasiune, pastrarea amintirilor e dorinta dumneavostra.

Toate materiale specificate in Cv-ul meu le puteti gasi pe youtube / facebook  pe cele doua canale pe care le administrez si promovez . Celor care doresc ca eu sa le filmez sau fotografiez evenimente din viata lor, ma pot contacta pe mail davideanubogdan@yahoo.com,  ori telefonic la numarul 0752 411 947 pentru a ne intalni si discuta despre serviciile pe care le pot oferi la cererea dumneavostra si sa realizati  cele mai frumoase amintiri din viata.

 NU PUBLIC  toate materiale video / foto, datorita clauzelor de confidentialitate cu clientii nostri. Secvente din aceste materiale pot fi vizionate numai pe dispozitivele mele legale.

Davideanu Bogdan Video            Evenimentetulcea Video

Davideanu Bogdan Fotografii      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu